| | | | | |

ZekerZin als Uitgeverij

Zomaar komen woorden langs, ze vormen zinnen die iets te melden hebben. Ervaringen om te delen.

ZekerZin geeft mij de ruimte om dat wat er ontstaat niet voor mijzelf te houden. Als uitgeverij zorgt het voor de verwezenlijking van innerlijke stromen die (mij) Zin geven.

Een lach op mijn gezicht tijdens de spaarzame uurtjes die er op dit moment te besteden zijn aan woorden en beeldcreatie.

Zelf ben ik betrokken bij de Boekencoöperatie Nederland u.a. een coöperatieve vereniging van schrijvers. Een stelsel van verschillende imprints (onderdelen van een uitgeverij) en het collectief OnderstroomBoven.

Afgelopen 14 april was de eerste collectieve boekpresentatie van (herziene of nieuwe) boekuitgaven. Met ook een vooraankondiging voor de woordenspinsels die bij mij in de afgelopen jaren zijn ontstaan.

Je kan het Inspiratie-volle overzicht vinden in het OnderstroomBoven Magazine 7.

cover onderstroomboven 7

Vergelijkbare berichten