| |

Native Nature Flowcamp 14 juli – 22 juli 2018

We gaan de natuur in, kom jij mee? Een week vanuit een nieuwe manier in samenzijn. Een week om te verbinden met alle natuurlijke elementen die er zijn.

Dit is een flowcamp met speciale focus op aandacht en natuur. Waar iedereen ervoor kiest om deze week zonder alcohol, roken of drugs samen met andere mensen te zijn in de natuur. Met dankbaarheid, respect en open verwondering. Je kan mee voor de hele week vanaf 14 juli of alleen voor het weekend vanaf vrijdag 20 juli vanaf 14.00 uur.

Native Nature?

We nemen je mee naar het Drentse bos en weven door de dag heen elementen van de meer natuurlijke en inheemse wijze in het afstemmen en verbinden met jezelf en de omgeving. Over de dag heen zijn er verschillende initiatieven om aan deel te nemen die in het teken staan van deze verbinding. Je kan ook je eigen initiatieven meebrengen!

Een dag ziet er ongeveer zo uit:

  • Vroeg in de ochtend verwelkomen van de opkomende zon en de nieuwe dag.
  • Ontbijt
  • Council/spreekcirkel met voor elke dag een nieuwe vraag
  • Lunch
  • Middag open ruimte voor (eigen) initiatieven
  • Eten bereiden / diner
  • Om de dag verhalen vertellen / ceremonie
  • Laat op de avond de zon bedanken voor het licht van de dag.

Flowcamp?

Dit is een samenkomst van verschillende mensen, gezinnen. Iedereen die meer verbinding zoekt in zichzelf, met elkaar en met de natuur is van harte welkom! Flowcamp is voor sommige mensen een begrip als experiment voor het tijdelijk ervaren van “hoe is het om in gemeenschap te leven?”. Een flowcamp onderzoekt nieuwe manieren van samenleven.

Praktisch!

Er zijn twee instapmomenten. Of je kiest voor de gehele week (14 juli tot 22 juli) of je komt alleen in het weekend vanaf vrijdag 20 juli tot en met zondag 22 juli.

De kosten zijn met 6 euro per persoon per nacht laag. Hiermee betalen we het veld waar we op kunnen kamperen. Er is plaats voor ongeveer 25 volwassenen en kinderen van alle leeftijden zijn welkom.

Op dit Native Nature FlowCamp is geen centrale keuken. Dit betekent dat je zelf verantwoordelijk bent voor het creëren van je eigen eten. Het is natuurlijk mogelijk om op de dag samen met anderen afspraken te maken over het eten. Je kookt dus je eigen eten! Op het veld zelf is geen elektriciteit, wel zijn er toiletten, douches en stromend water.

Aanmelden

Je kan je hier aanmelden  https://docs.google.com/…/1FAIpQLSdfM5je1U2LSbRFqD…/viewform

Ook op de FB-pagina Native Nature Flowcamp of het FB-event vind je meer informatie. https://www.facebook.com/events/180930285958069/

Vergelijkbare berichten