Hoe vaak luister jij met je Hart?

In de zomer van 2016 organiseer ik op de woensdagavonden zoveel als onze familieagenda dit toelaat HartCirkels en HartWandelingen.

Bij een HartWandeling verzamelen we om 19:30 bij de ingang van het park Randenbroek, Bisschopsweg in Amersfoort. Na een korte kennismaking wandelen we luisterend met ons hart door het park. Er zullen momenten van stilte zijn, stil staan, of juist delen we onze ervaringen in een verhaal, dans, lied. Niets staat vast, behalve een bijzondere ontmoeting in het park.

Een HartCirkel start ook om 19:30 en is op het grasveld naast de speeltuin in het park Randenbroek te Amersfoort. Deze ontmoeting is een moment van luisteren met je hart naar iedereen die in de cirkel spreekt vanuit het hart. Het park zelf, de vogeltjes, de wind, zon of regen, doet hierin mee.

Inspiratie voor deze bijeenkomsten haal ik uit mijn ervaringen met Soulcraft en Wild Mind. Vind je het leuk om hier meer over te weten dan verwijs ik je door naar Bill Plotkin en Animas Valley Institute: www.animas.org.

Alle bijeenkomsten zijn in de zomer van 2016 gratis, met de mogelijkheid van donatie achteraf.

cropped-hartwandelen-header-def.jpg